Podkast: Hvordan skaper du én lønnspolitikk for 1700 ansatte, og gjennomfører lokale lønnsforhandlinger med sju fakulteter? (NMBU)

Hvordan skaper du én lønnspolitikk for 1700 ansatte, og gjennomfører lokale lønnsforhandlinger med sju fakulteter? Nøkkelen til gode forhandlinger ligger i forberedelsene, sier personal- og organisasjonsdirektør ved NMBU, Jan Petter Stenberg, i denne podkasten.

Mens mellomoppgjøret er inne i sin siste meklingsfase, er statlige arbeidsgivere i startfasen med å forberede sine årlige lokale lønnsforhandlinger. Men hvordan håndtere to hovedtariffavtaler og balansere enkelte gruppers behov opp mot helheten?

Hør personal- og organisasjonsdirektør ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Jan Petter Stenberg, samtale med Arbeidsgiverportalens Christina Volen om suksesskriteriene for gode lønnsforhandlinger i en så stor virksomhet, og hva NMBU legger vekt på.

Podkasten tar blant annet for seg;

  • Hvordan skape et godt forhandlingsklima
  • Samarbeidet med de tillitsvalgte
  • Innholdet i lønnspolitikken
  • Hvordan organisere forberedelsene
  • Og hva du som deltar som arbeidsgiver i lønnsforhandlinger for første gang bør gjøre

Les hvordan Norsk Romsenter med sine 40 ansatte gjør sine lokale lønnsforhandlinger

 

Oppdatert: 16. januar 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.