Bli med på pop-up café om tilpasningsavtale

Har du som arbeidsgiverrepresentant nettopp vært med på å utforme og inngå ny tilpasningsavtale? Eller er du i gang med å få det på plass i virksomheten? Bli med på pop-up café og del dine spørsmål og erfaringer.

Fra 1. januar 2023 trådte ny hovedavtale i kraft, og alle virksomheter må få på plass ny tilpasningsavtale. Da kan det være nyttig å snakke med kollegaer i staten som holder på med det samme.

Slik foregår pop-up café

Statens arbeidsgiverstøtte arrangerer pop-up café på Teams hvor kollegaer i staten kan møtes og snakke sammen. Du lager deg en kopp kaffe og setter deg et rolig sted og kobler deg opp på Teams torsdag 9. mars 2023 kl 09.00-10.00.

Vi i Statens arbeidsgiverstøtte fordeler dere i grupperom og så kan dere utveksle erfaring i om lag 45 minutter. Etterpå møtes vi i plenum igjen og hvor dere deler litt om hva dere snakket om i de ulike gruppene. Statens arbeidsgiverstøtte svarer også på spørsmål.

Du får tilsendt en Teams-innkalling med lenke til møtet etter at påmeldingsfristen er gått ut 8. mars. Men hold av tid i kalenderen allerede nå!

Hvis dette er noe for deg, meld deg på ved trykke på lenken nedenfor.

Publisert: 1. mars 2023 Oppdatert: 3. mars 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.